Halloween Costume ideas 2015

Γιατί επαναχρησιμοποίηση;

Πολλά από τα πράγματα που πετάμε δεν έχουν πάντα φτάσει στο τέλος της ωφέλιμης χρήσης τους. Κάτι που δεν θέλετε πια μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο.

Ανακαλύψτε τη θετική επίδραση της επαναχρησιμοποίησης ...


 Εξοικονομήστε χρήματα

Αγοράζοντας μεταχειρισμένα είδη μπορεί συχνά να είναι πολύ φθηνότερα από την αγορά νέων και μπορείτε να βρείτε συχνά εκπληκτικές ευκαιρίες.

Βοηθήστε την τοπική κοινότητα σας

Δωρίστε πράγματα που δεν θέλετε πια στην τοπική κοινωνία σας, ειδικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη και σίγουρα θα εκτιμηθούν από κάποιον.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Δίνοντας πράγματα για επαναχρησιμοποίηση βοηθάτε στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μεγάλη ποσότητα ενέργειας πηγαίνει στην παραγωγή νέων υλικών αγαθών, οπότε με  την επαναχρησιμοποίηση πραγμάτων που δεν χρειάζονται πια βοηθάτε να μειωθεί η ανάγκη για την παραγωγή νέων.

Προστασία του περιβάλλοντος και διατήρηση φυσικών πόρων


Κάθε φορά που φτιάχνονται νέα προϊόντα χρησιμοποιούνται οι πρώτες ύλες. Η εξαγωγή (ορυχεία, λατομεία, υλοτομία) πρώτων υλών, δημιουργεί σημαντική ρύπανση του αέρα και των υδάτων. Μπορείτε να βοηθήσετε στη μείωση της με την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων όπου είναι δυνατόν, αντί να αγοράζετε καινούργια.

Εξοικονόμηση χώρου στους Χ.Υ.Τ.Α.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία του περιβάλλοντος γιατί τα επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα μειώνουν την ποσότητα απορριμμάτων στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com