Halloween Costume ideas 2015

Μετατρέψετε ένα μπλουζάκι σε τσάντα για ψώνια

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε παλιά μπλουζάκια . Χρησιμοποιήστε ένα και εύκολα μετατρέψετε το σε μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για ψώνια .


Με μόλις δύο γρήγορες ραφές και ένα κόψιμο, τελειώσατε! Αυτή η τσάντα  είναι γερή και μπορεί να πλυθεί! Χρησιμοποιήστε την για ψώνια , βιβλία , μπάλες του τένις , ρούχα γυμναστήριου ή για οτιδήποτε θέλετε να μεταφέρετε!

Βήμα 1:

Υλικά :

Βαρύ βαμβακερό μπλουζάκι (νεανικό μέγεθος XL ή ενηλίκων S ή Μ )

3-5 καρφίτσες

Μολύβι ή στυλό

Πιάτο δείπνου

Ψαλίδι

Ραπτική μηχανή

Βήμα  2:
Επιλέξτε ένα παλιό μπλουζάκι και απλώστε το πάνω σε ένα τραπέζι . Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να κόψετε και να αφαιρέσετε τα μανίκια , βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει τη ραφή στη θέση της , αυτό θα κρατήσει τη τσάντα σας γερή!


Βήμα 3:
Τοποθετήστε ένα πιάτο στη μέση πάνω από το άνοιγμα του λαιμού της φανέλας . Μαρκάρετε  το περίγραμμα του πιάτου με μολύβι ή στυλό . Αυτή θα είναι η γραμμή κοπής  για να δημιουργήσετε το άνοιγμα για την τσάντα σας . Κόψτε κατά μήκος της διακεκομμένη γραμμή με το ψαλίδι .


Βήμα 4:
Γυρίστε το μπλουζάκι το μέσα έξω και καρφιτσώστε το κάτω μέρος του κατά μήκος του στριφώματος κλείνοντας το .


Βήμα 5:
Με τη ραπτομηχανή ράψτε το κάτω μέρος του με το κλειστό στρίφωμα . Ενισχύστε την τσάντα ράβοντας το στρίφωμα και δεύτερη φορά!


Βήμα 6:
Γυρίστε την κανονική πλευρά του προς τα έξω και μόλις κάνατε τη δική σας ανακυκλώσιμη τσάντα που πλένεται στο πλυντήριο, επαναχρησιμοποιείται και είναι γερή. Απλά πείτε ΟΧΙ στο πλαστικό!!!


via instructables
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com