Halloween Costume ideas 2015

Πώς να μετατρεψετε μια βιβλιοθήκη σε μπαρ

Δεν μπορούν όλοι να διαθέτουν ένα αυτόνομο μπαρ είτε λόγω χώρου είτε κόστους , αλλά οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να έχουν μια παλιά βιβλιοθήκη και να τη μετατρέψουν σε ένα πρωτότυπο μπαρ.


Εργαλεία και υλικά

Βιβλιοθήκη από μασίφ ξύλο με ρυθμιζόμενα ράφια
Γυαλόχαρτο (μεσαίο και λεπτό)
Μάσκα προσώπου
Ακρυλικό αστάρι
Ημιγυαλιστερό χρώμα
Πινέλο
2 φύλλα χαρτί περιτυλίγματος 60m X 90
Κόλλα σε μορφή σπρέι
Ψαλίδι
Τρυπάνι με μικρό τρυπανάκι
Βίδες για όλες τις χρήσεις 16 (16mm) και  3 (3cm)
2 σκάρες για ποτήρια κρασιού
2 θήκες για μπουκάλια κρασιού
2 κομμάτια (19mm) χοντρό κόντρα πλακέ 15cm x 4cm
1 κομμάτι (19mm) χοντρό κόντρα πλακέ 15cm x 5 cm


Βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς θα ολοκληρώσετε τη κατασκευή: 

1. Αφαιρέστε τα ράφια. Βάλτε τη μάσκα και την τρίψτε με το γυαλόχαρτο όλες τις επιφάνειες (συμπεριλαμβανομένων των ραφιών) της βιβλιοθήκης μέχρι να γίνει λεία και να φύγει οποιαδήποτε υπάρχουσα βαφή , ή φινίρισμα.
Μην τρίψετε εσωτερικά την πλάτη της βιβλιοθήκης, όπου θα βάλετε χαρτί.

2. Καθαρίστε όλες τις επιφάνειες από τη σκόνη του τριψίματος. Περάστε όλες τις επιφάνειες με αστάρι. Αφήστε να στεγνώσει και επαναλάβετε με δεύτερη στρώση.
Μην ασταρώσετε εσωτερικά την πλάτη της βιβλιοθήκης, όπου θα βάλετε χαρτί.

3. Παίρνετε τις σκάρες για τα ποτήρια κρασιού και 1 ράφι. Γυρίστε το ράφι ανάποδα, μετρήστε και σημαδέψτε το σημείο όπου θα ανοιχτούν οι τρύπες με το τρυπάνι για να στερεωθούν οι θήκες των κρασιών. Βάλτε το ράφι στην άκρη. Το τρυπάνακι πρέπει να είναι μικρότερο από τις βίδες.

4. Βάψετε όλες τις ασταρωμένες επιφάνειες με ημιγυαλιστερό χρώμα. Αφήστε να στεγνώσει και επαναλάβετε με δεύτερη στρώση.
 
5. Παίρνετε τα δύο 15cm x 4cm κομμάτια κόντρα πλακέ και τοποθετήστε το 15cm x 5 cm κομμάτι κόντρα πλακέ ανάμεσα. Παίρνετε τις θήκες των μπουκαλιών κρασιού, μετράτε και σημαδέψτε το σημείο όπου θα ανοιχτούν οι τρύπες με το τρυπάνι. Προσέχετε  το εσωτερικό των δύο θηκών  να στερεώνεται στο 15cm x 5 κομμάτι κόντρα πλακέ . Στη συνέχεια, παίρνετε 8 βίδες (16mm) και στερεώνετε τις θήκες στο κόντρα πλακέ.

6. Όταν τα ράφια στεγνώσουν  παίρνετε τις σκάρες για τα ποτήρια κρασιού και στερεώνετε με 8 βίδες (16mm) στο ράφι που ανοίξατε τις τρύπες.

7. Όταν η βιβλιοθήκη  στεγνώσει,  παίρνετε την κόλλα σπρέι ,ψεκάζετε μία γωνία του χαρτιού και στερεώνετε σε μία από τις γωνίες του εσωτερικού . Συνεχίζετε  τμηματικά με την κόλλα και το χαρτί μέχρι ολόκληρο το εσωτερικό πίσω μέρος της βιβλιοθήκης να καλυφθεί . Φροντίστε να μην αφήνετε κενά αέρος στο κολλημένο χαρτί .

8. Παίρνετε τις θήκες των μπουκαλιών , στερεώνετε στο κόντρα πλακέ και τοποθετήστε το εσωτερικά στο πάνω μέρος της βιβλιοθήκης. Ενώ το κρατάτε στη θέση του, βιδώστε με 3 βίδες (3cm)  κατά μήκος του κέντρου του κόντρα πλακέ .

9. Προσθέστε τα ράφια με τρόπο που σας βολεύει για τα ποτήρια και τα  αξεσουάρ μπαρ.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com