Halloween Costume ideas 2015

Φτιάξτε φωτιστικό από ένα σπασμένο φτυάρι

Έχετε ένα σπασμένο φτυάρι που σκοπεύετε να πετάξετε; Πριν το κάνετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το υπέροχο φωτιστικό . Είναι εύκολο να το φτιάξετε και είναι ιδανικό για το φωτισμό στον κήπο , στην κουζίνα ή όπου αλλού προτιμάτε . Μπορείτε να βάψετε με  σπρέι το φτυάρι σας ό, τι χρώμα θέλετε  ώστε να ταιριάζει στο υπάρχον ντεκόρ σας.


Υλικά:
- Ένα σπασμένο φτυάρι
- Κιτ φωτισμού ΙΚΕΑ
- Λάμπα
- Μικρή μεταλλική βάση 
- Χρώμα υψηλής θερμοκρασιακής αντοχής



1)Καθαρισμός

Χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο νούμερο 80 για να αφαιρέσετε κάθε σκουριά και βρωμιά από το φτυάρι. Προσπαθήστε να βγάλετε το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος .


2)Βάση

Δεν υπάρχουν  συγκεκριμένες διαστάσεις για τη μεταλλική βάση που θα τοποθετηθεί το ντουί της λάμπας δεδομένου ότι πολλά φτυάρια είναι διαφορετικά . Βασικά , το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ανοίξετε μια τρύπα , πλάτους 4,5 cm , σε σχήμα V στη βάση για να ταιριάζει το σχήμα του φτυαριού . Λυγίστε τα άκρα του V για να δημιουργήσετε μια επιφάνεια που θα κολλήσετε ή συγκολλήσετε τα δύο μέρη .


3)Έλεγχος και Βαφή

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν μεταξύ τους. Βιδώστε το ντουί στη μεταλλική βάση και βεβαιωθείτε ότι η λάμπα δεν αγγίζει το μέταλλο. Αν όλα λειτουργούν σωστά , βγάλτε το ντουί και βάψτε με χρώμα θερμοκρασιακής αντοχής
(π.χ. βαφή μπάρμπεκιου) .




via project-re
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com