Halloween Costume ideas 2015

Μετατρέψτε παλιές καρέκλες σε όμορφα παρτέρια και γλάστρες

Έχουμε όλοι καρέκλες στα σπίτια μας ως βασικά έπιπλα που αποτελούν σημαντικό μέρος οποιουδήποτε σπιτιού. Αλλά κάποια στιγμή παλιώνουν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεταχτούν. Μπορούν ακόμα να είναι χρήσιμες μετατρέποντας τις σε παρτέρια ή γλάστρες.


Για την κατασκευή μας χρειάζεται μια παραδοσιακή παλιά καρέκλα με ξύλινη δομή και απλές γραμμές. Ωστόσο, και άλλοι τύποι καρέκλες μπορούν επίσης να μετατραπούν σε όμορφες γλάστρες με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα. Βασικά, αυτό που πρέπει να κάνετε στην περίπτωση της κλασικής καρέκλα είναι μια τρύπα στο κάθισμα. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει η γλάστρα χωρίς να πέσει μέσα από την τρύπα. Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να μετατρέψετε μια παλιά καρέκλα σε ένα μίνι κήπο για παχύφυτα και φυτά.




Ένας μίνι κήπος με πολύχρωμα παχύφυτα, φυτά και λουλούδια είναι μια υπέροχη διακόσμηση για το μπαλκόνι, βεράντα, το αίθριο ή τον κήπο. Μπορείτε επίσης να τον τοποθετήσετε και σε εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, αν θέλετε. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά καρέκλα για το σκοπό αυτό.
Η πρώτη είναι να επιλέξετε μια γλάστρα που σας αρέσει, να την μετρήσετε και στη συνέχεια να κάνετε μια τρύπα στο κάθισμα της καρέκλας ελαφρώς μεγαλύτερη από το κάτω μέρος της γλάστρας. Αντί της γλάστρας  μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκεύη κουζίνας, όπως τηγάνια.





Η δεύτερη μέθοδος είναι να δημιουργήσετε ένα είδος φωλιάς για τα φυτά. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα καλάθι από σύρμα για μεγάλα φυτά. Έτσι, μπορείτε να καταργήσετε εντελώς το κάθισμα της καρέκλας, αναδεικνύοντας το πλαίσιο. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του καλαθιού και να το τοποθετήστε το μέσα στην τρύπα όπου ήταν το κάθισμα. Είναι βολικό, απλό, πολύ έξυπνο και δημιουργικό.




via homedit
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com