Halloween Costume ideas 2015

Κρεμαστή καρέκλα κήπου

Η κρεμαστή καρέκλα κήπου είναι κατασκευασμένη από ξύλο παλέτας και είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε κάτω από τη σκιά των δέντρων σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Είναι εύκολη στην κατασκευή και άνετη καθώς εφαρμόζει στο σώμα.


Θα χρειαστείτε :

Παλέτες για τη ξυλεία
Νάιλον κορδόνι
Τρυπάνι
Πριόνι
Αναπτήρας

Οδηγίες κατασκευής :

Χρησιμοποιήστε μια παλέτα φορώντας μάσκα για τη σκόνη και γάντια. Όταν τελειώσετε με το κόψιμο των ξύλων και ανοίξτε όλες τις τρύπες, περάστε με ένα βερνίκι ξύλου. Μπορείτε να βάψετε τα ξύλα αν θέλετε ένα πιο σκούρο χρώμα και μετά να βερνικώσετε. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε την ξυλεία από την παλέτα είναι να κόψετε τα κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα πριόνι για όλες τις χρήσεις. Πρώτα όμως ελέγξτε για κομμάτια καρφιών στο ξύλο πριν ξεκινήσετε να κόβετε.


Αποφασίστε πόσο μεγάλη θα θέλατε την καρέκλα σας. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος των ατόμων που θα κάθονται. Στην προκειμένη κατασκευή χρειάστηκαν 16 σανίδες μήκους 50 εκατοστών. Μαρκάρετε τις τρύπες για την τοποθέτηση των κορδονιών 1,5 εκατοστό από την άκρη κάθε σανίδας με απόσταση 5 εκατοστά μεταξύ τους.Ανοίξτε όλες τις τρύπες στην πρώτη σανίδα και κάντε την οδηγό για τις υπόλοιπες. Χρησιμοποιήστε μια μύτη τρυπανιού για ξύλο 5 χιλιοστών  ή διαμέτρου ελαφρά μεγαλύτερη από τη διάμετρο του κορδονιού.


Τοποθετήστε δύο από τις σανίδες πλάι πλάι και περάστε το κορδόνι μέσα από αυτά, όπως θα δένατε ένα ζευγάρι παπούτσια. Μόλις φτάσετε στο τέλος κόψτε την άκρη του αφήνοντας αρκετό για να δέσετε ένα διπλό κόμπο στο τέλος. Τραβήξτε το κορδόνι έξω και χρησιμοποιήστε το ως οδηγό για να κόψετε τα υπόλοιπα κομμάτια που θα χρειαστείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει ένα μικρό περιθώριο για τυχόν λάθος μέτρηση. Κάψτε τα άκρα του κορδονιού με έναν αναπτήρα, έτσι ώστε να είναι εύκολο να το περάσετε μέσα από τις τρύπες.


Ξεκινήστε να δένετε τις σανίδες μαζί με την «καλή» πλευρά στραμμένη προς τα πάνω και τους κόμπους από κάτω. Αφού τελειώσετε ένα τμήμα τραβήξτε κάθε "Χ" για να σφίξει πριν δέσετε διπλό κόμπο για να ασφαλίσετε.


Τώρα είστε έτοιμοι να κρεμάσετε την καρέκλα είτε ανάμεσα από τα δέντρα του κήπου είτε σε μια ξύλινη βάση την οποία μπορείτε να φτιάξετε εύκολα από 4 σανίδες πεύκου. Ενώστε τις σε τετράγωνο σχήμα, ανοίξτε ένα ζευγάρι οπών σε κάθε μία από τις τέσσερις γωνίες και περάστε το κορδόνι μέσα από αυτές .



Η καρέκλα ρυθμίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε είναι άνετη.Αρχικά το να κάτσετε στην καρέκλα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο (σαν να καθόμαστε σε μια αιώρα), αλλά μόλις το κάνετε χαλαρώσετε και απολαύσετε την.


via home-dzine
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com