Halloween Costume ideas 2015

12 εύκολα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για παιδιά

Εάν αγαπάτε να φτιάχνετε σπιτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα τότε χρησιμοποιήστε βασικά είδη χειροτεχνίας και ανακυκλώσιμα υλικά από το σπίτι σας και δημιουργήστε πρωτότυπα στολίδια .


Χειροποίητη παρτιτούρα στολίδι : Τυλίξτε ένα μικρό κομμάτι παρτιτούρας και στολίσετε με μια κορδέλα και ένα κουμπί .



Εύκολα χάρτινα στεφάνια : Κόψτε ένα μικρό «στεφάνι» από κάποιο χαρτόνι (κουτιά δημητριακών ή τροφίμων είναι ιδανικά ) . Καλύψτε το με πολύχρωμα τσαλακωμένα χαρτιά και κολλήστε μια κορδέλα .


Χάρτινο διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο : Κόψτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτόνι , χρωματίστε το πράσινο και τυλίξτε το με πολύχρωμα μαλλιά .


Στολίδι από καθαριστή πίπας : Περνάτε χάντρες και φτιάχνετε μια θηλιά στο επάνω μέρος του παλιού καθαριστή .


Στεφάνι από κουμπιά : Κόψτε ένα μικρό χαρτονένιο στεφάνι από ένα κουτί δημητριακών ή φαγητού . Χρωματίστε το με ένα εορταστικό χρώμα και κολλήστε τα κουμπιά γύρω γύρω .


Στολίδι Τάρανδος από κομμάτια λειψών παζλ : Κολλάτε τρία κομμάτια παζλ , τα ζωγραφίζετε καφέ και κολλάτε τα μάτια και μια κόκκινη φούντα για μύτη .


Στολίδι μπαστούνι : Βάψτε ένα χαρτονένιο μπαστούνι ζαχαρωτών και τυλίξτε με λευκό μάλλινο νήμα .


Παιχνιδιάρικο στολίδι : Βγάλτε το πάνω μέρος από ένα πλαστικό διαφανές στολίδι και γεμίστε το με ψεύτικο χιόνι και μια ποικιλία μικροσκοπικών αντικειμένων (Lego, συνδετήρες , αφρώδη σχήματα κλπ) .


Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ξυλάκια γρανίτας : Κολλήστε τα ξυλάκια γρανίτας ώστε να  σχηματίσετε ένα τρίγωνο και χρωματίστε το πράσινο . Κολλήστε ένα κομμάτι χαρτόνι ως κορμό και διακοσμήστε το δέντρο με φούντες και αφρώδη σχήματα .


Αστέρι των Χριστουγέννων : Σχηματίστε δύο τρίγωνα με ξυλάκια γρανίτας και κολλήστε τα μαζί . Ζωγραφίστε τα λευκά και κολλήστε πολύχρωμα πετράδια .


Μπισκοτάνθρωπος στολίδι : Χαρτόνι , διακοσμητική κορδέλα ζικ ζακ , κουμπιά , μάτια και μια κορδέλα .


Γάντια στολίδια : Κόψτε μικρά γάντια από τσόχα . Χρησιμοποιήστε βαμβάκι για μανσέτες και διακοσμήσετε με κουμπιά . Ενώστε με ένα κομμάτι μάλλινου νήματος .


via happyhooligans

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com