Halloween Costume ideas 2015

3 τρόποι για να ανακυκλώσετε ένα κουτί καφέ

Μια φιλική προς το περιβάλλον δράση είναι η επαναχρησιμοποίηση παλιών αντικείμενων για την δημιουργία νέων . Ένα παράδειγμα είναι το συνηθισμένο αλουμινένιο κουτί καφέ το οποίο μπορείτε να ανακυκλώσετε με μερικούς διαφορετικούς τρόπους σε νέα και λειτουργικά αντικείμενα .

 1) Φτιάξτε ένα Διακοσμητικό Κηροπήγιο

Α) Βγάλτε την ετικέτα από το κουτί του καφέ . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι πιάτων και ένα σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κόλλας .


Β) Ανοίξτε τρύπες γύρω-γύρω από το κουτί . Για να φωτίζει το κερί με διακοσμητικά μοτίβα , θα πρέπει να οι τρύπες να έχουν μια τυχαία σειρά . Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι ή καρφώνοντας το κουτί για να δημιουργήσετε τις τρύπες .


Γ) Τοποθετήστε ένα μικρό κερί . Μπορείτε να βάλετε ρεσώ καθώς και μικρά κεριά .


2) Φτιάξτε κουτιά αποθήκευσης

Α) Αφαιρέστε την ετικέτα και βάψτε το κουτί του καφέ με χρώμα της αρεσκείας σας . Δημιουργήστε ανέξοδα , κομψά δοχεία αποθήκευσης για μολύβια , είδη γραφείου , είδη πλεξίματος και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε .


Β) Συνδέστε πολλά κουτιά καφέ μαζί για να φτιάξετε ένα ολόκληρο ράφι αποθήκευσης . Μπορείτε να κολλήσετε τις πλευρές του κάθε κουτιού μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι κόλλας . Τα κουτιά που συναρμολογούνται με αυτό τον τρόπο μπορεί ακόμα και να τοποθετηθούν στον τοίχο .


Γ) Γεμίστε τα κουτιά με τα αγαπημένα σας αντικείμενα.  Είναι ιδανικά για την αποθήκευση μολυβιών , στυλό και ψαλιδιών στο γραφείο σας . Είναι επίσης εξαιρετικά για την αποθήκευση βελονών πλεξίματος , νημάτων και για την οργάνωση συνδετήρων , συρραπτικών  και άλλων μικρών ειδών γραφείου . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στην κουζίνα για την οργάνωση διάφορων ειδών αφεψημάτων και γλυκαντικών ουσιών .


3) Φτιάξτε ένα παιδικό τύμπανο

Α) Διακοσμήστε τις πλευρές του κουτιού καφέ . Ξεκινήστε με τη διακόσμηση του εξωτερικού χρησιμοποιώντας χρώματα , χαρτί χειροτεχνίας  και αυτοκόλλητα .


Β) Τοποθετήστε το κεφάλι του τυμπάνου . Κόψτε ένα κύκλο από τσόχα λίγο μεγαλύτερο από το άνοιγμα του κουτιού και στερεώστε το στο άνοιγμα χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι . Η τσόχα σχηματίζει την επιφάνεια που χτυπιέται όταν παίζεται το τύμπανο .


Γ) Φτιάξτε μπαγκέτες για το τύμπανο. Μολύβια ή στυλό γίνονται επαρκέστατες αυτοσχέδιες μπαγκέτες  αλλά μπορείτε να φτιάξετε πιο εξελιγμένες , κολλώντας μπάλες αφρού στα άκρα λεπτών ξύλινων πείρων .


via  wikihow
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com