Halloween Costume ideas 2015

Χιονάνθρωπος από κονσερβοκούτια

Αν θέλετε ένα εύκολο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, μην ψάχνετε περαιτέρω! Αυτός ο αξιολάτρευτος χιονάνθρωπος δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για την ανακύκλωση ορισμένων αλουμινένιων κουτιών αλλά είναι μια πραγματικά διασκεδαστική και γρήγορη κατασκευή!


Υλικά για την κατασκευή:

3 άδεια αλουμινένια κουτάκια σε διάφορα μεγέθη
Χρώματα (λευκό για το σώμα, ροζ για τα μάγουλα)
Κουμπιά (για τα μάτια, τη μύτη, το στόμα και το σώμα)
Κλαδάκια ή χοντρό σύρμα χειροτεχνίας για τα χέρια
Μαύρη τσόχα για το καπέλο
Χριστουγεννιάτικο ύφασμα και διακοσμητικά για το κασκόλ
Κόλλα ή προαιρετικά πιστόλι κολλάς
Πινέλο


Ξεκινήστε χρωματίζοντας όλα τα κουτιά λευκά. Για πιο γρήγορα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι αλλά και ένα πινέλο με χρώμα είναι εντάξει. Χρωματίστε ολόκληρο το εξωτερικό του κουτιού, συμπεριλαμβανομένου και του πυθμένα.

Κεφάλι

Ξεκινήστε με το μικρότερο δοχείο που θα είναι το κεφάλι.


Γυρίστε το δοχείο ανάποδα ώστε το άνοιγμα είναι στο κάτω μέρος. Κολλήστε τα κουμπιά για τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, ζωγραφίστε ροζ κύκλους πάνω από το στόμα για τα μάγουλα.


Χέρια

Χρησιμοποιήστε τα κλαδάκια ή χοντρό καφέ σύρμα χειροτεχνίας για τα χέρια. Απλά με το σύρμα κόψτε μερικά κομμάτια από το τέλος του σύρματος και στη συνέχεια κολλήστε τα για να κάνετε τα δάχτυλα των χεριών.


Σώμα

Τα δύο μεγαλύτερα δοχεία πρόκειται να είναι το σώμα του χιονάνθρωπου. Το μεσαίο δοχείο είναι το άνω μέρος και το μεγαλύτερο δοχείο το κάτω μέρος του σώματος. Ξεκινήστε με την προσθήκη μερικών κουμπιών και στα δύο δοχεία για το παλτό του χιονάνθρωπου. Βάλτε τρία στο μεσαίο και δύο κοντά στην κορυφή στο μεγαλύτερο. Πριν κολλήσετε τα κουμπιά , βεβαιωθείτε ότι τα ανοίγματα των δοχείων είναι προς τα κάτω! Στη συνέχεια ανοίξτε τρύπες σε κάθε πλευρά του μεσαίου δοχείου για τα χέρια.


Περάστε τα χέρια μέσα από τις τρύπες και προσαρμόσετε το μήκος τους. Λυγίστε τις άκρες τους εσωτερικά της κονσέρβας και κολλήστε τα.


Μόλις στεγνώσει η κόλλα, λυγίστε τα χέρια έξω από το δοχείο σε ό, τι σχήμα θέλετε.

Καπέλο

Για να φτιάξετε το καπέλο, κόψτε δύο κύκλους από τη μαύρη τσόχα, ένα μεγαλύτερο για το γείσο ένα και ένα μικρότερο για την κορυφή. Μπορείτε επίσης απλά να κόψετε ένα μεγάλο κύκλο και στη συνέχεια να κόψετε το μικρότερο κύκλο από το εσωτερικό, όπως φαίνεται παρακάτω. Θα χρειαστείτε επίσης ένα ορθογώνιο κομμάτι για να δώσετε στο καπέλο το ύψος του.


Διπλώστε λίγο χαρτί Α4 σε ένα δακτύλιο και κολλήστε το ορθογώνιο κομμάτι τσόχας στο εξωτερικό μέρος του. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το καπέλο το σχήμα του.


Μόλις έχετε ένα δακτύλιο από τσόχα, κολλήστε το πάνω μέρος του καπέλου στην κορυφή του δακτυλίου και το γείσο στη βάση του.


Συναρμολόγηση

Το μόνο που μένει είναι να συναρμολογήσετε τον χιονάνθρωπο και να κολλήσετε το καπέλο και το κασκόλ!


Κολλήστε τα αλουμινένια δοχεία το ένα πάνω στο άλλο με το μικρότερο στην κορυφή και το μεγαλύτερο στο κάτω μέρος. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ευθυγραμμίσει  το πρόσωπο και τα κουμπιά του παλτού! Μόλις η κόλλα στεγνώσει είναι ξηρό, κόψτε ένα μακρύ λεπτό ορθογώνιο ύφασμα για το κασκόλ. Τυλίξτε το γύρω από το λαιμό του χιονάνθρωπου και δέστε το. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές σταγόνες κόλλας για να το κρατήσετε πατημένο πάνω από τους ώμους, δίνοντας μια πιο τσαλακωμένη όψη. Ράψτε μερικά κουδουνάκια ως διακοσμητικά και έτοιμος ο αξιολάτρευτος ανακυκλώσιμος χιονάνθρωπος σας!


via practicallyfunctional

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com